ZO RETOURNEER JE EEN PRODUCT

 

Voor alle producten* geldt een bedenktijd van 14 dagen, die in gaat op de dag dat je het laatste product van je bestelling ontvangt. Binnen deze periode moet het proces van retourneren in gang gezet worden. 

Uw artikel mag retour worden gestuurd als het artikel:

-onbeschadigd is

-ongebruikt is

-in de periode binnen 30 dagen na aankoop valt

Uw retour wordt niet geaccepteerd in onder andere de volgende gevallen:

-Het artikel heeft gebruikersschade

-De originele verpakking mist

-Het defect valt buiten de garantie

Twijfelt u of uw artikel in aanmerking komt om geretourneerd te worden? Lees dan de garantievoorwaarden door op onze garantiepagina.

Je product(en) toch retourneren? Wij vragen je om de volgende stappen te doorlopen:

 

STAP 1

Vul het retourformulier in. Heb je geen retourformulier ontvangen of ben je hem kwijt geraakt? Download hier het online retourformulier. Je kan het retouradres dan zelf op het pakket vermelden.

STAP 2

Gebruik een stevige verpakking om het product in te pakken en zorg ervoor dat het product goed beschermd is ingepakt en niet vrij kan bewegen om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

STAP 3

Voeg het retourformulier die je bij je bij je bestelling hebt ontvangen in de doos. Wanneer je je retourzending opstuurt, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed. Hier staat namelijk een track & trace code op. 

Binnen 7 werkdagen na ontvangst, ontvang je per e-mail een bevestiging van ontvangst van je retourpakket. Het volledige aankoopbedrag, inclusief de overige  verzendkosten voor de heenzending, wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, overgemaakt naar jouw rekening! De verzendkosten tot 5 euro is voor de klant zelf, de overige verzendkosten is voor onze rekening. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Wanneer je hebt gekozen voor AfterPay, zorgen wij ervoor dat je factuur wordt aangepast.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

Modelformulier voor herroeping

 

RETOURVOORWAARDEN

Wij vragen je om altijd je ordernummer te vermelden.

Je kan je retour binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

Het product is onbeschadigd en heeft geen draagsporen. Mocht het product wel beschadigd zijn of draagsporen hebben, dan kunnen wij een waardevermindering bij je in rekening brengen.

Het product dient te zijn verpakt in de – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen.

De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken en eventueel te passen zoals je dat ook in onze winkels mag doen. Het is niet nodig om labels, stickers, kaartjes & beschermplastic te verwijderen.

In de volgende gevallen kunnen wij een waardevermindering bij je in rekening brengen:

De retourzending is niet voorzien van eventuele actie artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen.

Wanneer het product beschadigd wordt geretourneerd, maar wel hersteld kan worden nemen we contact met je op over de afhandeling. In dit geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht.

Wanneer het product beschadigd en/of met gebruikssporen wordt geretourneerd, maar niet meer hersteld kan worden nemen we contact met je op. De waardevermindering kan in dat geval oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

 

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

JE RETOURZENDING VERSTUREN

Wanneer je je pakket terugstuurt, ligt het risico bij de klant wanneer het pakket beschadigd of niet aankomt bij PersonEyes. PersonEyes kan hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. Wil je je pakket verzekeren, zodat je geen risico loopt op verlies, kies er dan voor om je pakket aangetekend te versturen. Retourneer je je producten aangetekend, dan zijn de kosten voor jezelf.

 

TERUGSTUREN VANUIT NEDERLAND

Stuur je retourpakket op naar onderstaand adres:

PersonEyes
Parallelweg 23

7782 PE